Семінар-практикум директорів навчальних закладів району

24 березня 2017 року в нашій школі відбувся семінар-практикум для директорів навчальних закладів району з теми «Забезпечення умов для рівного доступу до якісної освіти в опорному навчальному закладі». Зустрічали гостей патріотичною сторінкою-реквієм у шкільній Світлиці пам'яті героїв-воїнів АТО та Небесної сотні.

Начальник відділу освіти О.М. Плахотнюк відкрила семінар, ознайомила з метою і завданнями заходу, обґрунтувала створення опорного навчального закладу в системі освіти району та розкрила основні напрями його діяльності в контексті Нової української школи. Директор школи Людмила Іванівна Татарчук ознайомила учасників семінару зі станом та перспективами розвитку опорного навчального закладу,заступник директора з навчально-виховної роботи Ірина Анатоліївна Добруцька ознайомила із сучасною технологією компетентнісного навчання (кейс-метод), заступник директора з виховної роботи Марія Петрівна поділилася досвідом реалізації педагогіки партнерства у виховній системі школи повного дня.

Учасники семінару відвідали та обговорили відкриті уроки з використанням педагогічної технології ситуаційного навчання «кейс-метод» з природознавства в 2 класі, німецької мови в 5 класі, української мови в 6 класі, хімії в 8 класі, географії в 9 класі, англійської мови в 10 класі, які підготували і провели вчителі Ковальчук М.О., Москаленко О.А., Карпенко О.І., Оверчук О.І., Коломієць Н.С., Овчар С.В. Керівники закладів освіти відзначили ефективність упровадження ідеї кейсових технологій у навчально-виховний процес.

У рамках відзначення Міжнародного дня театру учасники заходу мали змогу переглянути виставу «Кайдашева сім'я», яку підготували вихованці шкільного гуртка «Театральні обрії» разом з педагогічними працівниками Гривас М.П., Крук Т.А.

/Files/images/2017_семінар4.JPG

/Files/images/2017_семінар1.JPG

/Files/images/2017_семінар2.JPG

/Files/images/2017_семінар5.JPG

/Files/images/2017_семінар3.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 119

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.