Круглий стіл "Використання кейс-методу на сучасному уроці""

17 листопада наша школа гостинно приймала заступників директорів з навчально-виховної роботи і вчителів хімії та іноземної мови району.

Для них було підготовано засідання "круглого столу" "Використання кейс-методу на сучасному уроці в контексті компетентнісного підходу". Учасники "круглого столу" обговорили основні засади Закону України "Про освіту", завдання науково-методичної роботи в контексті Нової української школи.

Також учасники заходу відвідали навчальні заняття з хімії та англійської мови, які підготували і провели вчителі Оверчук Оксана Іванівна та Овчар Світлана Володимирівна. Обмін враженнями та оволодіння інтерактивними педагогічними техніками організувала з учасниками заходу координатор програми "Навчай для України" Осауленко Світлана Григорівна.

У ході даної зустрічі директор школи Татарчук Людмила Іванівна ознайомила учасників заходу зі станом та перспективами розвитку закладу в системі освіти району, а заступник директора з навчально-виховної роботи Добруцька Ірина Анатоліївна познайомила з кейс-методом як сучасною технологією компетентнісного навчання.

/Files/images/2017_круглий стіл_1.jpg/Files/images/2017_круглий стіл.jpg/Files/images/2017_круглий стіл_2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 190

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.