Методичний практикум для практичних психологів і соціальних педагогів

20 березня - Міжнародний день щастя, і тому, зустрічаючи учасників методичного практикуму для соціальних педагогів і практичних психологів, який відбувся у нашій школі саме цього дня, учні школи із задоволенням ділилися краплинкою щастя у вигляді інформаційних буклетів.

На кожному кроці наших гостей чекали сюрпризи - виставка робіт учня 6 класу Демченка Єгора, яка подарувала естетичне задоволення. А потім - Світлиця Пам'яті Героїв.... У ній відбулося театралізоване дійство, присвяченепам'яті наших випускників, що загинули у зоні АТО.

Екскурсія по школі продовжилася презентацією кабінету соціального педагога, завітали гості і до шкільних музеїв - краєзнавчого музею та музею освіти, де їх радо стрічали та знайомили з експозицією екскурсоводи - учні школи.

Також учасники семінару плідно попрацювали, розкриваючи основну тему практикуму - "Соціальний супровід учнів як основа створення безпечного освітнього середовища". Обговорили педагогіку партнерства у новій школі, провели воркшоп "Дозволь собі бути щасливим".

Над організацією і проведенням заходу працювали Гривас В. П., Крук Т. А., Марценюк Л. І., Карпенко Н. А., Гривас М.П. та Колісник С. А.

/Files/images/2018_семінар.jpg/Files/images/2018_семінар_1.jpg/Files/images/2018_семінар_2.jpg/Files/images/2018_семінар_3.jpg/Files/images/2018_семінар_4.jpg/Files/images/2018_семінар_5.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 104

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.