"У гостях у дядька Світлофора"

Сьогодні ми вже не уявляємо свого життя без транспорту, без доріг, світлофорів, пішохідних переходів. Відстані між районами, установами, магазинами такі значні, що подолати їх можна тільки за допомогою транспорту. Кількість транспорту на дорогах нашої країни з кожним роком зростає. Транспорт став нашим вірним другом. Але, забуваючи про власну безпеку, нехтуючи правилами дорожнього руху, люди можуть стати жертвою своєї необдуманої поведінки. Адже транспорт може бути не тільки корисним, а й небезпечним, якщо не знаєш правил дорожнього руху.

Саме для того, щоб вкотре нагадати дітям 1 - 4 класів про правила дорожнього руху, учні 9 класу підготували для молодших школярів лялькову виставу "У школі дядька Світлофора".

Творча група, яка працювала над створенням цього шоу, потрудилася на славу і показала не лише лялькову виставу про те, які небезпеки чекають дітей на дорозі.

Школярі у ігровій формі пригадали правила дорожнього руху для пішоходів у сільській місцевості, правила для велосипедистів, а також повторили значення дорожніх знаків, які зустрічаються їм на шляху від дому до школи.

Також дітки активно відгадували загадки, брали участь у рухливих іграх та відповідали на питання вікторини.

Такий виховний захід залишив багато хороших емоцій і вражень у всіх присутніх!

/Files/images/2018_ПДР_1.jpg/Files/images/2018_ПДР_3.jpg/Files/images/2018_ПДР_2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 202

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.