Всеукраїнський молодіжний форум

Саміт проактивних«Б.У.М.» – Бажай. Удосконалюй. Мотивуй– це унікальна платформа для близько 800 підлітків віком 15-18 років.

Він створений для молоді, яка хоче розвивати себе та суспільство і налагодити зв’язки з активними людьми зі всієї України. Здобуті знання, навички та інструменти стануть в нагоді для створення власних соціальних проектів як на локальному, так і на національному рівнях.

Захід відбувався 2-4 травня 2018 року в Пущі-Водиці, на базі міжнародного дитячого центру «Артек». Участь у цьому заході взяли учні нашої школи - Дітківська Юлія, Мілончикова Ольга та Кирик Діана.

У програму Саміту входили лекції на різноманітні тематики: мотивація й постановка цілей, особистісний розвиток, самопрезентація, робота з громадою тощо. Окрім цього, воркшопи й завдання допомагали учасникам усвідомити свою роль у суспільстві й показали можливості розвитку власної громади. Наші активні дівчата поглибили розуміння соціальної активності, знання технік проектного менеджменту й особливостей функціонування неприбуткових організацій.

Багато приємних емоцій і позитивних вражень від форуму привезли учасниці, поділившись отриманим досвідом на засіданні учнівського товариства "Шкільний дім"

/Files/images/2018_артек3.jpg/Files/images/2018_артек2.jpg/Files/images/2018_артек1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 150

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.