1 вересня - День знань!!!

1 вересня - День знань - особливе свято не лише для школярів, а й для вчителів та батьків. Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою день важко забути!

Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі привітання та побажання – це все про одне із найважливіших шкільних свят.

В цей день –1 вересня– лунають привітання та теплі слова. Усі бажають школярам успіхів у навчальному процесі та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження! А також особливу увагу приділяють тим, для кого перший дзвоник дійсно пролунав вперше, а для кого – востаннє.

Саме таке трепетно-хвилююче свято відбулося і у нашій школі. З щирими словами привітань звернулися до всіх присутніх на шкільному подвір'ї директор школи Людмила Татарчук, голова села Світлана Савіцька. Вітав усіх школярів зі святом і директор ТОВ "Інтерагроінвест" Олександр Тертичний, бажаючи впевненості і сил подолати всі труднощі на шляху до знань. А для першокласників та їх батьків приємним сюрпризом стало вручення шкільних рюкзаків та подарунків.

/Files/images/Слайд4.JPG/Files/images/Слайд2.JPG/Files/images/Слайд3.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 222

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.