День Гідності та Свободи

/Files/images/День Гідності.jpg 21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи, що об’єднав дві знакові події у новітній історії країни – Помаранчеву революцію 2004 року та Революцію Гідності 2013 року.

Метою запровадження пам’ятної дати стало донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXIстоліття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.День Гідності та Свободи встановлений Указом Президента України Петра Порошенка від 13 листопада 2014 року.

Якщо людина не знає своєї історії і мови, не поважає традиції предків, не цікавиться здобутками видатних українців минулого і сучасності, то чи може вона бути гідною носити горде звання українця? Саме це намагалися з'ясувати учні 10 класу на тематичній виховній годині, присвяченій Дню Гідності і Свободи. Кожна команда прагнула довести, що вони дійсно можуть пишатися своєю національністю, адже показали хороші результати у різних конкурсах, пов'язаних з мовою, літературою, історією, мистецтвом і традиціями нашого народу.

Кiлькiсть переглядiв: 173

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.