КОЗАЦЬКІ ЗАБАВИ

11 жовтня на місцевому стадіоні "Колос" відбулось спортивне свято «Козацькі забави» серед школярів навчальних закладів громади. Приурочили захід до Дня захисника України. Організатори змагань – відділ освіти Ставищенської селищної ради. Свято проводилося з метою залучення учнів до систематичних занять спортом, зміцнення здоров'я, розвитку основних фізичних якостей, виховання волі, витримки, збереження традиції українського козацтва.

Всі учасники змагань показали свою спритність, силу та знання історії і традицій українського козацтва. За замаганнями юних козаків залюбки спостерігали всі, хто завітав на стадіон, справжні поціновувачі спорту та історії нашого народу. "Козацькі забави" - це не лише спортивне свято, а й справжнє виховання патріотів нашої Батьківщини.

На урочисте відкриття свята завітав Ставищенський селищний голова Леонід Джужик. Привітавши всіх учасників спортивного свята, очільник наголосив, що у козаків в пошані були сила, мужність, воля і бажання перемоги та висловив сподівання, що ці справжні козацькі якості є у всіх, хто бере участь у цих спортивних змаганнях.

Веселі конкурси та змагання вкотре довели, що козаки мали не тільки бойовий дух, а й веселу вдачу. Учні нашої школи також взяли активну участь у змаганнях. Усі отримали позитивні враження, залишилися задоволеними та дякували організаторам за свято.

/Files/images/2021/Козацькі забави.jpg/Files/images/2021/Козацькі забави_1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 81

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.