НАВЧАННЯ З ПИТАНЬ БЕЗПЕКИ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ

На виконання наказу відділу освіти №9 від 11 січня 2022 року "Про підготовку учасників освітнього процесу Ставищенської селищної територіальної громади до дій у надзвичайних ситуаціях" працівниками управління ДСНС для наших учнів було проведено практичне навчальне заняття.

У ході зустрічі було проведено профілактичні бесіди щодо дотримання правил пожежної безпеки в побуті, також діти почули пояснення, як необхідно діяти у разі виявлення вибухонебезпечних предметів.

Учні ознайомилися з професією рятувальника та мали змогу побачити пожежно-рятувальне обладнання. Працівники ДСНС розповіли дітям про правила поведінки з вогнем та про всі наслідки дитячих пустощів та необережного поводження з вибухонебезпечними предметами, і наголосили про важливість дотримання правил пожежної безпеки як в побуті, так і в екосистемах.

Кожен мав змогу відчути себе справжнім рятувальником, оскільки під наглядом пожежників учні могли подати воду з пожежного автомобіля, оглянути та випробувати обладнання спецавтомобіля.

/Files/images/2021/2022/пожежники_2.jpg/Files/images/2021/2022/пожежники_1.jpg/Files/images/2021/2022/пожежники_3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 107

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.