ВІДКРИТТЯ КЛАСУ БЕЗПЕКИ

25 січня в ОЗО «Іванівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів – ЗДО» відбулося офіційне відкриття класу безпеки, на яке завітали представники ДСНС, поліції та Ставищенської селищної ради. Наш клас безпеки -це новий освітній простір, поділений на декілька тематичних зон: протипожежну, мінну, домедичну допомогу, безпека на дорозі, психологічного розвантаження, де дітей навчатимуть правилам безпеки в різних життєвих ситуаціях. Він обладнаний всім необхідним навчальним матеріалом для того, щоб учні отримали актуальні знання зі збереження життя.

Рятувальники провели для дітей перший урок у класі безпеки, де в цікавій формі розповіли життєво важливу інформацію: як поводитися у небезпечних ситуаціях,як вижити в екстремальних умовах, що таке вибухонебезпечні предмети, як надати першу домедичну допомогу.

Завершилося заняття практичними випробуваннями аварійно-рятувального обладнання, яким оснащена машина рятувальників.

/Files/images/клас безпеки_1.jpg/Files/images/клас безпеки _2.jpg/Files/images/клас безпеки_3.jpg/Files/images/клас безпеки_4.jpg/Files/images/клас безпеки_5.jpg/Files/images/клас безпеки_6.jpg/Files/images/клас безпеки_7.jpg/Files/images/клас безпеки_8.jpg/Files/images/клас безпеки_9.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.