ЗАЛИШАЄМОСЯ ГІДНИМИ СВОЇХ ГЕРОЇВ!

День Героїв Небесної Сотні покликаний увіковічнити людську, громадянську та національну відвагу та самовідданість, силу духу та стійкість громадян, гідно вшанувати подвиг загиблих за ідеали демократії, права та свободи людини, європейське майбутнє України.

Цьогоріч 20 лютого уже вдесяте Україна вшановує пам'ть Героїв Небесної Сотні - перших загиблих за те, щоб наша держава не зникла з мапи світу, щоб у рази більший за розміром північно-східний сусід не поглинув нашу країу та не знищив нашу державність.

З метою гідного вшанування подвигу учасників Революції Гідності у нашому закладі було проведено ряд виховних та інформаційних заходів для учнів кожного класу.

А для учнів 8 - 11 класів учні 7 класу підготували тематичний захід "Залишаємося гідними своїх Героїв!", розкривши феномен Героїв Небесної Сотні, який є прикладом істинного патріотизму та має своє яскраве продовження у героїчних вчинках сьогоднішніх захисників України, які мужньо відстоюють її незалежність, суверинітет і територіальну цілісність.

/Files/images/Небесна сотня_1.jpg/Files/images/Небесна сотня_2.jpg/Files/images/Небесна сотня_3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 52

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.