6 грудня - День збройних сил України!

6 грудня наша незалежна держава відзначає особливе свято - День збройних сил України. Сьогодні це свято особливо важливе і актуальне, адже наша країна змушена оборонятися від зовнішнього агресора, який посягнув на свободу і цілісність нашої неньки-Батьківщини.

Саме тому 5 грудня у нашій школі відбулося дуже гарне святкове дійство, присвячене усім тим, хто був чи ще стане у лави збройних сил України, а також для всіх, кому небайдужа доля нашої країни.

Захід розпочався з вітального концерту, який підготувала разом з учнями школи педагог-організатор Крук Тетяна Андріївна. На адресу усіх присутніх лунали пісенні вітання, було представлено і танцювальні композиції.

Але ще цікавішою і захопливішою видалася друга частина свята. Батьки і діти змагалися у таких видах спорту, як перетягування канату, підіймання гирі, змагання з арм-реслінгу. Пропонуємо вашій увазі короткий фотозвіт цієї події.

Вітаємо усіх зі святом! Нехай усі мрії збуваються, здоров'я б'є ключем, кожен день приносить втіху як на роботі, так і у сім'ї, нехай буде мирне небо над головою і спокій та достаток у нашій країні!

/Files/images/6 грудня 8.JPG/Files/images/6 грудня 7.JPG/Files/images/6 грудня 6.JPG/Files/images/6 грудня 3.JPG/Files/images/6 грудня 4.JPG/Files/images/6 грудня.JPG/Files/images/6 грудня 5.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 171

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.