"Козак - квест"

14 жовтня наша держава відзначає День українського козацтва. Саме тому учні 10 класу підготували і провели розважальний захід для учнів 5 - 11 класів "Козак - квест". Захід проводився з метою організації змістовного дозвілля дітей, розвитку інтелектуальних та фізичних здібностей, виховання командного духу, взаємопідтримки в команді, а також з метою ознайомлення дітей з українською історією та традиціями.

На учасників чекали цікаві локації з різноманітними завданнями - спортивними, інтелектуальними, творчими. Кожна команда у повній мірі відчула себе у ролі справжніх козаків. Адже їм довелося пройти випробування на 9 локаціях, позмагатися у вправності, кмітливості, швидкості, влучності та проявити інтелектуальні здібності.

Захід пройшов весело, приніс чимало позитивних емоцій учасникам і організаторам, а теплий жовтневий день дав змогу відпочити на свіжому повітрі.

/Files/images/2018_козак_квест.JPG/Files/images/2018_козак_квест1.JPG/Files/images/2018_козак_квест2.JPG/Files/images/2018_козак_квест3.JPG/Files/images/2018_козак_квест4.JPG/Files/images/2018_козак_квест5.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 168

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.